Menu Cleophas 24/11 - 29/12 



 

(Voorgerechten)

Gerookte heilbot  met  blini,  gefermenteerde selder, zure room, mierikswortel & kaantjes
OF
Gebakken  eendenlever , rode biet, peperkoek van Vondelmolen & portsaus (supplement + € 5,00)
OF
Wildpastei, vijgen, witloof & kramiek

~

(Tussengerecht)

Soepje van butternut  met pikante kastanjes

~

(Hoofdgerechten)

Hertenkalffilet, pastinaak, shi-take, gemarineerde ui, amandelkroketten & saus van rode wijn
OF
Hazenrugfilet, spruiten, witloof , veenbessen, gekonfijte aardappel & Grand Veneur saus
OF
Grietfilet met krokante korst, prei, puree & mousseline

~

(Desserten)

Appelstrudel  met vanille ijs  & speculoos
OF
Creme brulee op klassieke wijze  

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00  pp
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00  pp

 

 

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).