Menu Cleophas 20/10 - 24/11


 

(Voorgerechten)

Buikspek, traag gegaard en gelakt, wortel & pecorino 
OF
Gerookte paling, aardappelsalade, zure room & rode biet 
OF
Wildpastei, vijgen, witloof & kramiek  

(Tussengerecht) 

Broccolisoep, afgewerkt met kruidenkaas & ham gekookt in Kwakbier  

(Hoofdgerechten) 

Fazantfilet, hazelnoot, oesterzwammen, knolselderpuree & jus van Calvados   
OF
Omegabaars, groene kruiden, bloemkool, zoet-zure rode ui & kasteelaardappelen   
OF
Pasta met gemengde paddenstoelen & truffel  

(Desserten)

Verloren brood, spicy peer, karamel & Jules Destrooper  
OF
Sabayon met Amaretto & vanille ijs  

 

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00  pp
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00  pp

 

 

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).