Menu Cleophas 14/04 - 01/06



 

(Voorgerechten)

 

Malderse asperges, gerookte zalm & mousseline
OF
Malderse asperges, mimosa van ei, hoeveboter & peterselie 
OF
Coeur de Boeuf tomaat met grijze garnalen, mozzarella & gemarineerde Malderse asperges

 

(Tussengerecht)

 

Aspergesoep met gerookte paling & basilicumroom 

 

(Hoofdgerechten)

 

Pladijs met preistoemp, gepofte tomaat & jus van kokkels 
OF
Kabeljauwhaasje met gebakken asperges, krokant spek, puree & mosterdsaus 
OF
Lamsfilet met kruidenkorst, groene asperges, zuiderse gratin & jus van rozemarijn 

 

(Desserten)

 

Aardbeien met balsamico, basilicum & vanille 
OF
Sabayon met kriekbier & vanille ijs 

 

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00  pp
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00  pp

 

 

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).