Menu Cleophas 20/04 - 25/05

 


 

"Aspergemenu"


(Voorgerechten)

Malderse asperges, hoeve-ei & peterselie 
OF
Rundstartaar, langoustine, soja, tagliatelli van asperge  
OF
Malderse asperges op Oosterse wijze, roodbaars & sesam


(Tussengerecht) 

Aspergesoep, grijze garnalen & basilicum   

(Hoofdgerechten) 

Lamsfilet, kruidenkorst, gegrilde asperges, erwtjes, lamsjus & tomatengratin     
OF
Kabeljauw, witte en groene asperges in de wok, krokante Superano, kasteelaardappelen, blankebotersaus met kruidenkaas     
OF
Fijn visassortiment, zachte roomsaus, frisse kruiden & kasteelaardappelen    

(Desserten)

Tiramisu, aardbeien, witte chocolade & oreo   
OF
Sabayon met vanille ijs  

 

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00  pp
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00  pp

 

 

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).