Menu Cleophas 19/02 - 23/03 

 


 

(Voorgerechten)

 

 

Rosbief van Simmental, crème van eendenlever, krokant van truffel 
OF
Zeebarbeel, zuiderse couscous m'hamsa & paprika 
OF
Scampi op Cleophas' wijze 


~

(Tussengerecht)

Zachte knolseldersoep, zure room & spekjes


~

(Hoofdgerechten)

Skrei, spinazie, tomaat, mosterdcrumble, mousseline met Vicaris & gebakken krielaardappeltjes 
OF
Filet van Mechelse koekoek, gegrild, prinsessenboontjes, rode ui, romige jus & kroketjes 
OF
Varkenshaasje, savooi, crumble van spek, mosterdsausje & pommes dauphines 

~

(Desserten)

Brownie van pistache, structuren van framboos & basilicum 
OF
Vanille en chocolade ijs met lauw chocoladesausje   

 

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00  pp
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00  pp

 

 

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).